Hírek

2016. október 06., 14:06Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj

Csikóstőttős Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve pályázatot ír ki a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjra a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló csikóstőttősi fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására. 

A pályázat beadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. A regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a pályázói rendszerbe. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a pályázati kiírásban meghatározott mellékletekkel együtt kell benyújtani Csikóstőttős Község Önkormányzatához postai úton vagy személyesen.

Pályázati kiírás teljes idejű, nappali tagozatos felsőoktatási képzésben részt vevő hallgatók számára: Bursa-A típusú pályázati kiírás:

http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica8/

A teljes idejű, nappali tagozatos felsőoktatási képzést 2017/2018. tanévben kezdeni kívánó pályázók számára: Bursa-B típusú kiírás alkalmazandó:

http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica9/

 

 

A pályázatok beadási határideje:

2016. november 8. (kedd)


« Vissza az előző oldalra!

Csikóstőttős Község Önkormányzata - Magyar