Hírek

2021. szeptember 07., 09:47Csikóstőttős Község településrendezési eszközök 2021. évi módosítása

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (Xl.8.) sz. Korm. rend   43/A. § (2) bekezdésben foglaltaknak megfelelően ezúton tájékoztatom, hogy Csikóstőttős Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 32/2021. (VIII. 25.) Kt. határozatában döntött arról, hogy a Településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 32. § (6) bekezdés szerint, a tervezett módosítást tárgyalásos eljárásrendben tervezi végrehajtani, Az eljárásrend a 32. § (6) c) pontja alapján került megválasztásra, mert a képviselő-testület kiemelt fejlesztési területté nyilvánított az érintett területet.

 

A tervezett módosítás a község településfejlesztési koncepciójával összhangban van, ezért jelen módosítás csak a településrendezési és a településképi eszközök módosítását indokolja.

 

A készítendő településrendezési eszközök a 2017. évi településfejlesztési koncepció valamint az Integrált Településfejlesztési Stratégiával összhangban készülnek.

 

Az Önkormányzat a 10/2017.(IX.28.) számú önkormányzati rendeletével döntött a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól, melyeket jelen eljárás során is alkalmazni kíván annak érdekében, hogy a helyi lakosok, vállalkozások és civil szervezetek – együtt Partnerek – minél jobban megismerhessék a tervezés menetét és annak tartalmát.

 

Az észrevételek kapcsán kérjük az alábbi kapcsolattartási felületeket, valamint a „Csikóstőttős Község településrendezési eszközök 2021. évi módosítása” tárgyi megnevezést használni:

a) hivatali kapun keresztül (államig. szervek), vagy

b) papíralapon a polgármesternek címezve, Csikóstőttős Község    Önkormányzatának címére (7341 Csikóstőttős, Hunyadi tér 24) történő     megküldéssel, vagy

b) elektronikus levélben az onk@tolna.hu címre küldve.

           

A módosítás „Véleményezési szakaszában” az észrevételeket a hatályos jogszabályokban előírtak szerint 2021. szeptember 24-ig várjuk.

Kapcsolódó link: https://www.infodombovar.hu/oldal/kaposmenti-tarsulas/telepulesek


« Vissza az előző oldalra!

Csikóstőttős Község Önkormányzata - Magyar