Hírek

2018. augusztus 08., 07:36Közlemény a háziorvosi ügyelet elköltözéséről

 
 
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy  2018. augusztus 8-tól  a háziorvosi ügyelet Dombóváron a kórház helyett a Szent István tér 1.  alatt érhető el.  
 
 
A háziorvosi ügyeletnek a Dombóvári Rendőrkapitányság mellett található régi városháza ad helyet, ahol – az ügyelettől függetlenül – a Dombóvári Járási Hivatal, illetve a Kormányablak (okmányiroda) is működik. Az ügyelet bejárata a lépcsős főbejárathoz képest hátul, a szomszédos lakótömb felőli oldalon helyezkedik el. 
 
Az ügyeleti ellátásról továbbra is az Emergency Service Kft. gondoskodik a dombóvári, illetve a városkörnyéki önkormányzatok megbízásából. 
 
Az ügyelet telefonszáma – 74/461-198 – változatlan, mely ügyeleti időben hívható.  Az ügyeleti idő a következő: munkanapokon 16.00 órától másnap reggel 8.00 óráig, pihenő- és ünnepnapokon 8.00 órától az első munkanap reggel 8.00 óráig. 
 
Külön gyermekorvosi ügyelet csak hétvégén és ünnepnap működik 8.00 órától 16.00 óráig a dombóvári kórházban – a Csecsemő és gyermekosztályon –, egyébként pedig a gyermekek ügyeleti ellátása is a Szent István tér 1. alatt működő háziorvosi ügyeleten történik. 
 
 
Az ügyeleti ellátást biztosító önkormányzatok 

« Vissza az előző oldalra!

Csikóstőttős Község Önkormányzata - Magyar