Hírek

2024. június 06., 09:00Nyári diákmunka

Csikóstőttős Község Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy részt vesz a „Nyári diákmunka 2024.” elnevezésű munkaerő-piaci programban.

 

A program keretein belül, napi 4 órás foglalkoztatási jogviszony jöhet létre, esetlegesen a jelenleg folytatott tanulmányoknak megfelelő adminisztratív feladatokra vagy könnyű fizikai munkára vonatkozóan. A programban legfeljebb 2 hónap időtartamra, 2024. július 1. és 2024. augusztus 31. között, 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok vehetnek részt.

A havi munkabér szakképzettséget nem igénylő 4 órás munkakör esetében, 133.400 Ft/fő/hó .

A támogatás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák szolgáltatást kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatalnál nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell - szintén a munkaviszony kezdete előtt - a járási hivatalhoz befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

 

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését, személyesen az Önkormányzatban, vagy a 74/462-573 telefonszámon 2024. június 12.-ig.


« Vissza az előző oldalra!

Csikóstőttős Község Önkormányzata - Magyar