Hírek

2020. március 15., 15:14Rendkívüli intézkedések

Tisztelt csikóstőttősi lakosok!


A kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az alábbi döntéseket hoztam meg a következő témaköröket érintően:

1. Óvoda

Az óvodában a jövő hét keddi napjától, azaz 2020. március 17-től rendkívüli szünetet rendelek el. Az óvoda ügyeleti rendszerben üzemel: kizárólag azok számára lesz kisebb csoportban felügyelet (étkezéssel együtt), akik esetében ez feltétlenül indokolt az óvodavezetővel egyeztetve, tehát ha a szülő egyáltalán nem tudja más módon megoldani.

2. Gyermekétkeztetés

Az önkormányzat a felügyelt gyermekeken kívül, a tanítási napokon a gyermekétkeztetést igénybe vevők részére az iskola és az óvoda által felmért igények szerint napi egyszeri melegétkezést (ebéd) biztosít elviteles rendszerben, egyszer használatos eszközökben. A nem csikóstőttősi iskolában tanuló diákok az igénybevételt az onk@tolna.net e-mail címen jelezhetik.

Az ételek kiadása 11:00 és 12:00 óra közötti időszakban az iskola és óvoda étkezőjénél egyszerhasználatos ételhordóban történik.

3. Szociális ellátás

A szociális étkeztetés is elérhető marad, az esetleges új igényeket az önkormányzatnál lehet igényelni. Az étkezést csak kiszállítással lehet kérni, a kiszállítás térítésmentes!


A család- és gyermekjóléti központ dolgozói telefonon állnak az ügyfelek rendelkezésére, ügyfélfogadás kizárólag indokolt esetben történik.

4. Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendje

2020. március 16. napjától a személyes ügyfélfogadás kizárólag rendkívüli, azonnali intézkedést igénylő vagy más úton nem intézhető ügyekre korlátozódik (pl. anyakönyvezéssel kapcsolatos feladatok). A személyes ügyfélfogadás március 16-án (hétfőn) szünetel, egyébként hétfői, szerdai és csütörtöki napokon 8:00 órától 12:00 óráig állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Ügyintézőink telefonon is állnak rendelkezésükre a +3674/462-573 telefonszámon munkanapokon 7:30 órától 16:00, pénteken 13:30 óráig.

Csikóstőttős, 2020. március 15.

Kreb Imre
polgármester
 


« Vissza az előző oldalra!

Csikóstőttős Község Önkormányzata - Magyar