Hírek

2019. január 15., 10:52Segítsünk Attilának!

Csikóstőttős Község Önkormányzatának kérése

 

Megrendülten vettük tudomásul a szomorú tényt, hogy a településünkön élő, köztiszteletben álló vállalkozó,  Horváth Attila családjának kimondhatatlan fájdalommal kezdődött az új év. 

Attila felesége, Horváthné Klesch Erika december 31-én váratlanul elhunyt, így az édesapa egyedül maradt súlyosan halmozottan fogyatékos gyermekükkel, akit 28 éve példaértékűen ápoltak otthonukban mellette vállalkozást folytatva, hogy az ezzel járó kihívásokat megoldják, és fiúk jövőjéről gondoskodjanak.

Az édesapa a napi 24 órás felügyeletet igénylő ápolást és a vállalkozás fenntartását egyedül nem tudja megoldani, hiszen ez kettejüknek is embert próbáló feladat volt, ezért szeretné fiát bentlakásos intézményben elhelyezni, a közelében biztonságban tudni méltó körülmények között.

Mivel Magyarországon nagyon kevés a megfelelő ellátást biztosító kislétszámú intézmény, ezért Attila a hamarosan Kaposszekcsőn megnyíló, a Kerekesszabadság Alapítvány által létrehozott fogyatékos fiatalok otthonában szeretné elhelyezni gyermekét.

A csikóstőttősi önkormányzat egy adományszámlát nyitott a lakóotthoni elhelyezéshez, és azon 100.000,- Ft-ot helyezett el.

Kérjük, támogassa Horváth Attilát e kihívás megoldásában, mely most meghaladja a család lehetőségeit!

Az adományokat a Hungária Takarék 71800123-16209868 számlaszámra kérjük utalni, vagy munkaidőben a Községházán lehet személyesen befizetni.

Pintér Szilárd  polgármester


« Vissza az előző oldalra!

Csikóstőttős Község Önkormányzata - Magyar