Hírek

2015. május 18., 07:50Tanulmányi verseny.

Hegyháti Általános Iskola és AMI, Mágocsi Általános
Iskola május 8-án (pénteken) 9 órakor rendezte meg az alsó tagozatos tanulók területi versenyét matematikából és magyar nyelvből. A közel 100 versenyző Sásdról, Vásárosdombóról, Bikalról, Csikóstőttősről, Kaposszekcsőről, Dombóvárról, Döbröközről és természetesen Mágocsról érkeztek. Iskolánkat 4 tanuló képviselte magyar nyelvből: Csavari Zsolt 3. osztályos tanuló, Gombos Csongor, Gombos Marcell, Pintér Ákos 4. osztályos tanulók.
Az ünnepélyes eredményhirdetés május 12-én, kedden 14 órakor tartották. Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményekre.
Csizmadiéné Tóth Andrea

 A tanulók fogalmazása:

Mágocsi tanulmányi verseny.

Pénteken az osztályunkból hárman tanulmányi versenyen voltunk Mágocson.

Hétfőn Andrea nénit felhívták, hogy mind a hármunkat visszahívják az eredményhirdetésre. Nagyon boldogok voltunk. Szinte az egész osztály tapsolt. Kedden 2 órakor volt az eredményhirdetés, mikor odaértünk beültünk egy nagy terembe. Az eredményhirdetés előtt a 6. és 7. osztályos lányok táncelőadást tartottak. Nagyon jók voltak.

Ezután jött az eredményhirdetés.  Volt aki matekból, volt aki nyelvtanból indult. De olyan is volt aki mind a kettőből versenyzett. Először a matekverseny eredményeit mondták. Nagyon izgultunk már. Eljött a nyelvtanverseny hirdetése is. Az ötödik helyezéstől kezdték. Sorolták, hogy ki hányadik lett. De minket még mindig nem mondtak. Óriási meglepődésünkre pont az első három helyet sikerült elcsípnünk.

 Pintér Ákos lett a 3., Gombos Marcell a 2., Gombos Csongor pedig első!

Sok szép ajándékot kaptunk. Az eredményhirdetés után elmentünk fagyizni. Mindegyikünk 3-3 gombócot kapott. Mikor hazaértünk mindenki nagyon várt.

 


« Vissza az előző oldalra!

Csikóstőttős Község Önkormányzata - Magyar