Pályázatok, közintézmények

Magyar Falu Program Falusi Civil Alap

A Csikóstőttősi Faluszépítő és Horgász Egyesület (7341 Csikóstőttős Hunyadi tér 24., adószám: 18862904-1-17) a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2023. évben meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” felhívásra benyújtott a „Csikóstőttősi Faluszépítő és Horgász Egyesület településfejlesztési tevékenységének végzéséhez szükséges eszközök beszerzése” című, FCA-KP-1-2023/3-000727 pályázati azonosító számú támogatási kérelmével 1.977.771 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

 

A pályázati támogatásból a Csikóstőttősi Faluszépítő és Horgász Egyesület közösségi tevékenységének (zöldfelületek rendben tartása: faluszépítő programok, temetőkarbantartási akció) végzéséhez szükséges eszközök kerültek beszerzésre: 1 db Stiga Estate  7102W fűnyíró traktor, fűgyűjtővel és egy db Stiga BC 535B bozótvágó.

 

A projekt eredményeként az itt élők életminősége javult, a faluszépítési tevékenység hatékonyabb, eredményesebb, ezáltal a település vonzóvá válik a letelepedni szándékozók számára is. A helyi összefogás a társadalmi szolidaritást erősíti.


« Vissza az előző oldalra!
Csikóstőttős Község Önkormányzata - Magyar